
İl Millî Eğitim Müdürümüz Hasan BAŞYİĞİT´in başkanlığında Merkez İlçedeki Mesleki ve Teknik Anadolu Liseleri, Çok Programlı Anadolu Lisesi ve Mesleki Eğitim Merkezi Müdürleri ile Germiyan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde toplantı yapıldı.
Toplantıya Şube Müdürümüz Zeki ATİK de katıldı.
Toplantıda; Mesleki ve Teknik Anadolu Liseleri’nin tanıtımı, yöneltme çalışmaları, başarıyı arttırma ve devamsızlıkları önlemeye yönelik yapılan çalışmaların istenilen hedeflere ulaşılabilmesi için alınacak tedbirler ile alan/dal açma kapatma işlemleri, okul-sektör işbirliği kapsamında yapılacak protokoller, okullarımızda karşılaşılan problemler ve çözümleri, yabancı öğrencilerin Mesleki ve Teknik Eğitime katılımları ile ilgili konular ele alındı.
İl Millî Eğitim Müdürümüz Hasan BAŞYİĞİT okul müdürlerinin dilek ve temennilerini dinleyerek tavsiye ve açıklamalarda bulundu, başarılı bir eğitim-öğretim dönemi diledi.