İmam Hatipliler Haftası'nda, Şehit Selim Cansız Anadolu İmam Hatip Lisesinde "İmam Hatipli Olmak Nedir?" konulu konferans düzenlendi.
Kütahya Dumlupınar Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nden akademisyenler Dr. Ümit AKTI ve Dr. Mehmet Emin YAĞCI'nın konuşmacı olarak yer aldığı konferansta; imam hatipli olmanın sadece bir okul kimliği değil, bir duruş, bir sorumluluk, bir gönül bağı olduğu vurgulandı. İmam hatipli olmak; değerlerine sahip çıkmak, ilimle yoğrulmak, ahlakla büyümek ve ümmete hizmet etmeye adanmış bir hayatı seçmek olduğu ifade edildi.
Programa şube müdürlerimiz Bilal ŞEN ve Adem ŞAHİN, okul yöneticileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
Programın sonunda her bir öğrenci, sadece bilgiyle değil; umutla, ilhamla ve daha güçlü bir aidiyet duygusuyla konferanstan ayrıldı.





























