Kütahya Karşılama Merkezi'nde sunumu yapılacak yöresel lezzetler Olgunlaşma Enstitüsü'nde tanıtıldı. Programa Valimiz Sayın Ali ÇELİK, Kütahya Milletvekili Ceyda ÇETİN ERENLER, Vali yardımcısı Aydın BÖRÜ, İl Özel İdare Müdürü Murat KOYAK, Millî Eğitim Müdürümüz Hasan BAŞYİĞİT ile Kültür ve Turizm İl Müdürü Zekeriya ÜNAL katıldılar. Valimiz Ali ÇELİK ve protokol üyeleri yöresel yemekler bölümünü inceledikten sonra Olgunlaşma Enstitüsü'nün diğer bölümlerini gezdiler.
Vali Ali ÇELİK, Haymeana Şenliklerinde serilmek üzere Olgunlaşma Enstitüsü'nde hazırlanan Haymeana puşidesinin son halini inceledi, hazırlanma süreci hakkında bilgi aldı.